Back to school essentials για να ανανεώσετε τη σχολική γκαρνταρόμπα

Back to school essentials για να ανανεώσετε τη σχολική γκαρνταρόμπα

Η επιστροφή στα θρανία δίνει το σήμα για την ανανέωση της σχολικής γκαρνταρόμπας και από την back to school shopping list δε γίνεται να λείπουν τα παιδικά ρούχα και παπούτσια που παίρνουν “Άριστα 10” σε άνεση και στιλ!

Back to school επιλογές για κορίτσια

Το σχολείο ξεκινά και μαζί του αρχίζουν ξανά και οι εξωσχολικές δραστηριότητες. Επομένως, οι μικρές σας χρειάζονται stylish παιδικά ρούχα, που θα είναι ταυτόχρονα άνετα. Ένα polo κοντομάνικο μπλουζάκι – κατάστημα Lacoste – συνδυάζεται εύκολα με ένα jean παντελόνι ή jacket ή μία βαμβακερή ζακέτα και έτσι μπορεί να φορεθεί από τις πρώτες μέρες της νέας σχολικής χρονιάς μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου. Τα μακρυμάνικα μακό, όπως η Paul Frank μπλούζα που θα βρείτε στο κατάστημα Alouette, αποτελούν άλλο ένα key item της σχολικής γκαρνταρόμπας. 

Back to school επιλογές για αγόρια

Η back to school shopping list των αγοριών περιλαμβάνει άνετα items, που επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων. Μια μακό ζακέτα με κουκούλα – κατάστημα Lapin House – είναι ιδανική για τον μεταβατικό καιρό του φθινοπώρου, ενώ ένα γαλάζιο φούτερ με σχέδια – κατάστημα Energiers – θα προσθέσει στην ντουλάπα του μικρού σας την παιχνιδιάρικη νότα που χρειάζεται για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Από την ανανεωμένη γκαρνταρόμπα του αγοριού σας δεν μπορούν να λείπουν τα σετ φόρμες – κατάστημα Mayoral – που είναι απαραίτητα τόσο για το σχολείο όσο και για τις εξωσχολικές αθλητικές δραστηριότητες.

The key autumn pieces

Για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, τα άνετα και πολύχρωμα πουλόβερ – κατάστημα United Colors of Benetton – θα αγκαλιάσουν ζεστά και με στιλ τις μικρές fashionistas. Ανεξαρτήτως καιρού, η καθημερινότητα των παιδιών δεν σταματά να έχει κίνηση και παιχνίδι! Επομένως, επενδύστε σε ένα ζευγάρι ποιοτικά αθλητικά παπούτσια, όπως τα αθλητικά New Balance 350 – κατάστημα DPAM – που έχουν άνετη, slip on εφαρμογή, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για το σχολείο και τις δραστηριότητες.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!