Halloween menu: It's time for treats, not tricks!

Halloween menu: It's time for treats, not tricks!

Το μενού του Halloween δεν έχει μόνο φάρσες, σκαλισμένες κολοκύθες και spooky στολές, αλλά και λαχταριστές γευστικές προτάσεις, για κάθε “τρομακτικά” απολαυστική στιγμή των τελευταίων ημερών του Οκτώβρη!

Spooky snacks

Από τις 24 έως και τις 31 Οκτωβρίου, το Mediterranean Cosmos μπαίνει σε Halloween mood και τα καταστήματα του food court δεν θα μπορούσαν παρά να ετοιμάσουν τους Halloween καταλόγους τους! Σήμα κατατεθέν του Halloween και λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, φυτικές ίνες και ριβοφλαβίνες, που ωφελεί πολλαπλά την υγεία, είναι η κολοκύθα. Ξεκινήστε, λοιπόν, τη μέρα σας, απολαμβάνοντας γευστικούς χυμούς με βάση το αγαπημένο λαχανικό του φθινοπώρου. Το Join Healthy Food & Juice Bars προτείνει τον Maik Pumpkin Juice, με πορτοκάλι, ginger & κολοκύθα και Το Χρυσό τον Halloween Juice, που συνδυάζει κολοκύθα, με μήλο, καρότο και ginger. Για ένα ακόμα πιο γλυκό πρωινό ξεκίνημα, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα Halloween cupcakes με σοκολάτα και βανίλια, από το Cinnabon.

Bewitched flavors

Οι λάτρεις των burgers έχουν πλήθος Halloween επιλογών να δοκιμάσουν. Το Falafel Taste Middle East προτείνει Burger Monster, Burger μανιτάρι, Pumpkin soup και falafel-“νυχτερίδες”, ενώ το Goody's Burger House έχει εμπλουτίσει το menu του με δύο Halloween burgers, τα Vampire και Monster Tower. Αν, πάλι, η pizza είναι η μεγάλη αδυναμία σας, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την εμπνευσμένη από το Halloween Black Dough Pumpkin Pizza, που θα βρείτε στο Domino's Pizza.

Halloween cocktails

Αφού περιηγηθείτε στη Haunted mansion και φωτογραφηθείτε στο Super Spooky Photobooth, σκαλίσετε τις κολοκύθες σας στο Pumpkin Carving station και αποκτήσετε το πιο Spooky face painting και Hair FearStyling, λύσετε όλους τους γρίφους του Halloween Science Show και απαντήσετε χωρίς φόβο στο Fear Quiz Game, επιβάλλεται να ξεδιψάσετε με ένα Halloween inspired cocktail. Στο ToThelo Gastrobar θα απολαύσετε ένα Vampire Cocktail, στο Café Brulée ένα Zombie cocktail και στο TGI FRIDAYS τα Haunted Pumpkin Rita και Wicked Blackberry Mojito!

BOO!!! Stop the tricks and treat yourself!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!