Προστασία από τον ήλιο για διακοπές με ασφάλεια

Προστασία από τον ήλιο για διακοπές με ασφάλεια

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και η προστασία από τον ήλιο πρωταγωνιστεί στη ρουτίνα περιποίησης προσώπου και σώματος. Δείτε με ποια προϊόντα θα χαρείτε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με ασφάλεια!

Sun protection 101

Πριν επιδοθείτε στις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου και αντηλιακό σώματος, που θα σας κρατήσει ασφαλείς κάτω από τον καυτό ήλιο. Το Relief Sun της Beauty of Joseon – Galerie de Beauté – είναι ένα ελαφρύ, κρεμώδες, οργανικό αντηλιακό, με 30% εκχύλισμα ρυζιού και προβιοτικά, που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα. Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, η αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος Kit Εstate της L' Erbolario, με καρότο, σουσάμι και βούτυρο Καριτέ – Φαρμακείο Ελένη Λάσκου – θα σας προστατέψει από την ακτινοβολία UVA και UVB, διατηρώντας το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό. Για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο και στην παραλία, επιλέξτε το Glowscreen της Supergoop! – Sephora – ένα ενυδατικό primer συγκράτησης του make up με SPF 30, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, που αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φωτεινή. Παρατείνετε το μαύρισμά σας και χαρίστε μια αίσθηση δροσιάς στο σώμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόζοντας τη Lierac Sunissime The Beautifying After Sun Cream, με υπέροχο άρωμα καρύδας, γιασεμιού και βανίλιας – The Drugstore.

Hair affair

Ισχυρή προστασία από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο χρειάζονται και τα μαλλιά σας. Με λάδι Monoi και οργανική Aloe Vera, το HEI POA After Sun Hair & Body Shampoo – attica – προσφέρει απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και των μαλλιών και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, τυλίγοντάς τη με το λαμπερό άρωμα του άνθους tiare. Αντίστοιχα, το Paul Mitchell Sun Revitalizing Shampoo – Ξανθή Hair Gallery – είναι ένα ήπιο σαμπουάν καθαρισμού, εμπλουτισμένο με Keravis και πανθενόλη, που αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, με υγιή όψη και μοναδικό άρωμα!

Family accessories

Φυσικά, δεν πρέπει να αμελήσετε την προστασία των ματιών σας. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με πολωμένους φακούς είναι απαραίτητο για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας στη θάλασσα. Τα unisex γυαλιά ηλίου Ray-Ban Corrigan – GrandOptical – με τον μπλε ορθογώνιο σκελετό και τους καφέ polarized φακούς, εξαλείφουν τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις και προστατεύουν τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τέλος, για τις μικρές... γοργόνες, που θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι τις πρώτες βουτιές τους, επιλέξτε ένα χαριτωμένο κοντομάνικο ολόσωμο μαγιό με προστασία UV UPF50 – Dpam – για ατελείωτα και ασφαλή από τον ήλιο παιχνίδια στη θάλασσα!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!