Γιορτή του πατέρα: Ιδέες για έξυπνα και πρακτικά δώρα!

Γιορτή του πατέρα: Ιδέες για έξυπνα και πρακτικά δώρα!

Η ημέρα του πατέρα είναι στις 16 Ιουνίου, και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για του δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς! Επιλέξτε ένα έξυπνο δώρο για τη γιορτή του πατέρα που θα δείχνει την αγάπη σας, και παράλληλα θα είναι χρήσιμο και εντυπωσιακό.

Stylish summer apparel 

Ένα κομψό και άκρως καλοκαιρινό ρούχο αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Παρατηρώντας την καθημερινότητά του θα αντιληφθείτε τις στιλιστικές του προτιμήσεις, ώστε να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Σε περίπτωση που προτιμάει τις κοντομάνικες κλασικές επιλογές, επενδύστε στην κίτρινη polo μπλούζα – Manetti. Διαφορετικά, εάν έχει έναν πιο smart casual χαρακτήρα το ροζ λινό slim fit πουκάμισο Romeo – Oxford Company – είναι το πρακτικό δώρο που αναζητάτε.

Semi-sporty accessories

Η άνεση σε συνδυασμό με την πρακτικότητα είναι τα βασικά ζητούμενα που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς αναζητάτε έξυπνα δώρα για τη γιορτή του πατέρα. Ένα καλής ποιότητας all-day υπόδημα, όπως και ένα ελαφρύ sporty ρολόι είναι δυο επιλογές που θα ευχαριστηθεί στο μέγιστο. Τα λευκά ανατομικά sneakers Pius της εταιρείας Gabor – Ανατομικά Σακελλάρη – θα τον συντροφεύουν σε κάθε του βόλτα. Αντίστοιχα, το μπλε αδιάβροχο ρολόι Azure Blue Daze της Swatch – Tempus Watches – θα γίνει αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητας του.

Quality time

Η προσωπική φροντίδα όπως και η απόλαυση που βρίσκεται στις μικρές στιγμές είναι εξίσου σημαντικές. Επενδύστε λοιπόν, στον αφρό ξυρίσματος No. 411 της Depot – Culter Bar-Ber Shop – που θα του εξασφαλίσει την ομαλή ρουτίνα του ξυρίσματος του. Εάν όμως η μέρα του ξεκινάει πάντοτε με μια κούπα καφέ, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα Nespresso και να προμηθευτείτε την ανοξείδωτη ατσάλινη μηχανή καφέ Vertuo Creatista. Διαθέτει τόσες πολλές επιλογές καφέ που πιθανώς να ξυπνήσει τον barista μέσα του…!

Joyful moments

Ανεξαρτήτως ηλικίας, κάθε πατέρας έχει την ανάγκη να ξεφεύγει από τα άγχη και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, είτε διαβάζοντας είτε ακόμα και παίζοντας! Τη στιγμή που πιστεύατε πως δεν υπάρχει κάποιο manual για γονείς, το βιβλίο «Οδηγός επιβίωσης για εργαζόμενους μπαμπάδες» – IANOS – έρχεται να σας διαψεύσει! Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα του χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος, ξυπνήστε τις παιδικές του μνήμες με το ξύλινο ποδοσφαιράκι – Octopus – το οποίο μπορεί να το χαρεί τόσο με τους φίλους του όσο και με την οικογένεια σας!

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!