Mini Skirts: Πως να τις συνδυάσετε στη καθημερινότητα σας

Mini Skirts: Πως να τις συνδυάσετε στη καθημερινότητα σας

Οι mini φούστες αποτελούν ένα από τα κλασικότερα key pieces της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, όντας εξαιρετικά ευέλικτες. Εφόσον το preppy καθώς και το bohemian στιλ είναι οι κυρίαρχες τάσεις της φετινής σεζόν, ανακαλύψτε πως μπορείτε να εντάξετε τις κοντές φούστες στα δυο αυτά στιλιστικά aesthetics!

Preppy Florals

Μια mini φούστα σε floral print αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία του καλοκαιρινού casual dress code, επομένως αξίζει να δημιουργήσετε την εικόνα σας έχοντας το συγκεκριμένο ρούχο ως center piece! Για την επίτευξη ενός preppy street style look, επενδύστε στη φλοράλ mini φούστα – Tally Weijl  – συνδυάζοντας την με τη λευκή μπλούζα broderie με φερμουάρ – Regalinas. Προκειμένου να δώσετε μια ακόμα πιο έντονη girly και κομψή αίσθηση στην εικόνα σας, εξαιρετική προσθήκη αποτελούν οι ροζ ψηλές εσπαντρίγιες  – Nak Shoes. Σε περίπτωση που κατά τη δύση του ηλίου επισκεφτείτε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο ή ένα καφέ με έντονο air-condition, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα ελαφρύ πανωφόρι όπως το ανοιχτό μπλε denim jacket Veriana  – Edward Jeans!

Bohemian Denim

Μια denim φούστα είναι πάντοτε passe-partout, και ταυτόχρονα άρρηκτα συνδεδεμένη με το bohemian style. Εάν επιθυμείτε να ενσωματώσετε το συγκεκριμένο ύφος στη καθημερινότητα σας, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε υιοθετώντας το ακόλουθο outfit. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την εικόνα σας έχοντας ως βάση τη denim φούστα wrap σε Α γραμμή – Calvin Klein Jeans. Ακολούθως, προσθέστε μια hippy-chic νότα χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί πουκάμισο με φούντες – Zini Boutique. Προτείνεται να εντάξετε ένα φλατ ζευγάρι υποδημάτων στο look σας, ώστε να επιτύχετε ένα περισσότερο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Επενδύστε λοιπόν, στις καφέ καστόρινες παντόφλες με κοράλλι της εταιρείας Mourtzi – Pargiana. Τέλος, επιλέξτε το ασημένιο κολιέ 925 με σμαράγδια – Bejewel by Thalia Exarchou

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!