Summer Prints: Εσείς πως θα συνδυάζατε τα must-try patterns της σεζόν;

Summer Prints: Εσείς πως θα συνδυάζατε τα must-try patterns της σεζόν;

Τα SS24 catwalks επανέφεραν δυναμικά τα prints σε κάθε τους μορφή, ενισχύοντας τον στιλιστικό πειραματισμό. Από τα γεωμετρικά έως τα tropical prints, ανακαλύψτε πως μπορείτε να τα εντάξετε στη καθημερινότητα σας!

Bold patterns in dresses

Τα φορέματα αποτελούν την επικρατέστερη καλοκαιρινή επιλογή των γυναικών, αφενός για την αδιαμφισβήτητη ευελιξία τους αλλά και την ικανότητα τους να είναι η λύση στο γνωστό δίλημμα «δεν έχω τίποτα να φορέσω»! Εάν είστε λάτρης των γήινων χρωμάτων με 70’s αισθητική τότε επενδύστε στο maxi χυτό φόρεμα με γεωμετρικό μοτίβο – Access Fashion. Εάν όμως, διαθέτετε έναν bold χαρακτήρα με 80’s επιρροές τότε είστε σίγουρα ένα  animal print girl, γι’ αυτό το κοντό φόρεμα με zebra pattern και δέσιμο στη μέση – Replay – είναι το ρούχο που ψάχνετε! Όποιο στιλιστικό δρόμο και εάν ακολουθήσετε, χρειάζεστε ένα άνετο flat & stylish ζευγάρι παπουτσιών, όπως τα μαύρα σανδάλια με τρουκ της εταιρείας KEYS – Sandy.s. Λόγω της μεγάλης εμβέλειας του print στα φορέματα, καλό είναι να αποφεύγετε τα έντονα ή πολύχρωμα αξεσουάρ και τσάντες.

Wear prints – Stay minimal

Πολλές γυναίκες προτιμούν να φορέσουν κάποιο καλοκαιρινό print, διατηρώντας όμως μια σχετικά μινιμαλιστική εικόνα. Λόγω του ότι τα εμπριμέ μοτίβα στα ρούχα τείνουν να δίνουν μια άλλη διάσταση στο look σας, συνιστάται να τολμήσετε να τα δοκιμάσετε! Μπορείτε να επιλέξετε το φλοράλ τοπ με φουσκωτά μανίκια – Marks & Spencer – συνδυάζοντας το με ένα λευκό ψηλόμεσο καμπάνα παντελόνι και χρυσά κοσμήματα. Εάν επιθυμείτε να δώσετε ένταση στο κάτω μέρος του συνόλου σας, φορέστε το ροζ tropical palazzo παντελόνι της εταιρείας ONLY – Κανελλόπουλος Fashion Women – με ένα λευκό tank top και statement σκουλαρίκια. Προκειμένου να εξισορροπήσετε την ένταση των δυο παραπάνω επιλογών, ολοκληρώστε το outfit σας με τις μπεζ slingback γόβες Coronilla – Geox

Prints in underwear

Βάσει σχετικών μελετών της ψυχολογίας της μόδας, τα εσώρουχα αποτελούν το “second skin” της κάθε γυναίκας, και επομένως επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο η ίδια αντιλαμβάνεται τον εαυτό της στιλιστικά. Εάν διστάζετε λοιπόν, να εντάξετε τα summer prints στην εξωτερική σας εικόνα, επενδύστε σε πανέμορφα και super stylish εσώρουχα! Για τις κυρίες που επιλέγουν πιο “ρομαντικά” pieces, το λευκό strapless μεταξωτό μπούστο Giada Vacanze – Intimissimi Italian Lingerie – θα σας χαρίσει μια δυναμική ιταλική αύρα από Capri. Αντίστοιχα, για τις γυναίκες που προτιμούν τα απαλά χρώματα, το εμπριμέ σουτιέν με ενίσχυση Avero Tiny της εταιρείας Marie Jo – Elegance – θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση δίνοντας σας το απαραίτητο boost για την ημέρα σας! You will still shine in your summer prints – from the inside out! 

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!