Fall make up trends: New season, new you!

Fall make up trends: New season, new you!

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής και οι ανανεωμένες φθινοπωρινές συλλογές των κορυφαίων beauty brands διαμορφώνουν τα νέα make up trends, που θα αναδείξουν τον νέο σας λαμπερό εαυτό.

Prepare your skin 

Προτού υιοθετήσετε τα νέα φθινοπωρινά make up trends, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε την τέλεια βάση, ενυδατώνοντας επαρκώς την επιδερμίδα του προσώπου σας. Ξεκινήστε με το serum με υαλουρονικό οξύ από τη Fresh Line, ένα ενυδατικό προϊόν που εξαλείφει ρυτίδες, αυξάνει τον όγκο του δέρματος και προωθεί την ελαστικότητά του. Συνεχίστε με το ενυδατικό priming serum της Lancôme – κατάστημα Galerie de Beauté – και η επιδερμίδα σας θα είναι έτοιμη για τα επόμενα βήματα του μακιγιάζ σας!

Get the perfect canvas

Η επιστροφή από τις διακοπές του καλοκαιριού στην απαιτητική καθημερινότητα επιβάλλει εύκολες και γρήγορες λύσεις στο μακιγιάζ. Ευτυχώς, στα φετινά fall make up trends πρωταγωνιστεί η ελαφριά και φυσική βάση. Για ένα effortless make up look, χρησιμοποιήστε το Second Skin Tint από το κατάστημα The Body Shop, ένα πολυχρηστικό προϊόν για όλους τους τύπους και τόνους της επιδερμίδας, το οποίο προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Αν, πάλι, χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη, το Dior Backstage – attica – θα γίνει το αγαπημένο σας foundation. Η ανάλαφρη υφή του, σε συνδυασμό με την κάλυψη και την ανθεκτικότητά του, το καθιστούν ένα από τα hero προϊόντα του νεσεσέρ σας. Για να τελειοποιήσετε το φυσικό μακιγιάζ σας, τονίστε τις γωνίες και τα ζυγωματικά του προσώπου σας με creamy υφές, οι οποίες θα γίνουν “ένα” με την επιδερμίδα σας. Η παλέτα HD Skin All-In-One – κατάστημα Sephora – περιέχει όλα τα απαραίτητα χρώματα για μία λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα.

A little touch up

Ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς μάσκαρα και κραγιόν. Μία ελαφριά στρώση από τη Velvet Look μάσκαρα της DUST+CREAM θα τονίσει το βλέμμα σας, προσφέροντας στις βλεφαρίδες σας έξτρα όγκο και μήκος, ενώ το Gold Reflections της Kiko Milano, στην απόχρωση Seductive Cherry, θα γίνει το αγαπημένο σας προϊόν χειλιών για κάθε περίσταση. Τέλος, για να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή διάρκεια, ψεκάστε το πρόσωπό σας με το σταθεροποιητικό setting spray από τη Nyx Proffesional Make Up, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτο το μακιγιάζ σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μάθετε πρώτοι ό,τι νέο συμβαίνει στο Mediterranean Cosmos!

Trends & Details

Τάσεις, προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές από fashion, beauty, tech & deco experts και foodies, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Mediterranean Cosmos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Μπείτε στον κόσμο μας: Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Mediterranean Cosmos!